29 februari

Openstelling MIT-haalbaarheid regeling voor Mkb Nederland

Openstelling MIT-haalbaarheid regeling voor Mkb Nederland. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) opent op 9 april de subsidieregeling die uw innovatieprojecten een flinke duw in de rug kan geven.

Openstelling MIT-haalbaarheid regeling voor Mkb Nederland

We vertellen je graag meer

SubCode kan uw bedrijf helpen aan de Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) -regeling, een fantastische kans voor bedrijven die vooruit willen op het gebied van innovatie en ontwikkeling.

De MIT-haalbaarheid regeling, aangeboden door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, is ontworpen om innovatie te stimuleren binnen het midden- en kleinbedrijf (MKB) en in de topsectoren van Nederland. Het doel is om projecten te ondersteunen die bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe producten, processen of diensten binnen deze sectoren.

Een haalbaarheidsproject bestaat uit een haalbaarheidsstudie, eventueel aangevuld met industrieel onderzoek of experimentele ontwikkeling. Industrieel onderzoek of experimentele ontwikkeling zijn werkzaamheden gericht op verkrijgen van kennis bij ontwikkeling van nieuwe producten, productieprocessen of diensten.

Bij een haalbaarheidsstudie kunt u denken aan:
- literatuuronderzoek
- octrooionderzoek
- inventarisatie van beschikbare technologie en potentiƫle partners
- marktverkenning
- concurrentieanalyse

SubCode helpt u met het indienen van een sterke subsidieaanvraag die voldoet aan alle eisen van de MIT-haalbaarheid regeling. Wij ontzorgen in het proces door het opstellen van een gedegen aanvraag, het verzamelen van de benodigde documentatie en het optimaliseren van uw kansen op subsidietoekenning.

Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het benutten van de MIT-haalbaarheid regeling en het realiseren van uw doelen op het gebied van innovatie en ontwikkeling.

Doe de subsidiecheck
Doe de scan
Doe de scan