SubCode

Onze diensten

Voor iedere fase in het subsidieproces de juiste ondersteuning. Wij hebben dé kennis en ervaring om uw ideeën, investeringen en projecten financieel mogelijk te maken.

Neem een kijkje bij onze diensten

Subsidiescan

Heeft u een project of idee dat u graag tot leven zou willen brengen?

SubCode screent uw projecten, activiteiten en investeringen op relevante subsidies. Daarna gaan we gedetailleerder bespreken van welke regeling u gebruik zou kunnen en willen maken. Voor onze klanten screenen we doorlopend de subsidiekansen. Onze consultants nemen regelmatig contact op om actuele projecten en plannen te bespreken.

Aanvragen

Vertalen van het project naar een succesvolle aanvraag

Na afronding van de subsidiescreening kan mogelijk een aanvraag worden opgesteld en ingediend bij de subsidieverstrekker. Wij beschikken over jarenlange succesvolle ervaring met het opstellen van subsidieaanvragen. Bovendien hebben wij toegang tot een netwerk van specialisten waar specifieke kennis ingewonnen wordt.

Managen

Compliance & Administratieve ondersteuning

U heeft een subsidieaanvraag ingediend en ontvangt van de verstrekker een positieve beschikking. U moet vervolgens aan specifieke financiële en administratieve verplichtingen voldoen. We bieden gedegen subsidiecoördinators aan voor structurele ondersteuning bij het verwerven én behouden van subsidies. We ondersteunen met adviezen voor de inrichting van de administratie, we doen (proef)controles en begeleiden bij audits van overheden.

Medewerker van SubCode

Vragen over onze dienstverlening? Jasper hoort graag van je.

Stuur Jasper een e-mail
Doe de subsidiecheck
Doe de scan
Doe de scan