ONZE KLANTEN

 
Referentie Koolen.png

De investeringsmaatschappij Koolen Industries is opgericht na Booking.com en Uber, met als missie om de energietransitie mogelijk te maken door duurzame energieopwekking, -opslag en -levering te bieden.


Hiervoor worden subsidies door SubCode in kaart gebracht, aangevraagd en gecoördineerd.

Kees Koolen - Founder, CEO

Referentie Trens.png

TRENS Solar Trains ontwikkelt en produceert unieke duurzame en rendabele mobiliteitsoplossingen voor stadslogistiek en/of regionaal collectief passagiersvervoer. Onze stadstreinen bieden duurzame oplossingen door groot volume transport, flexibiliteit in goederen of passagiers of gecombineerd, lage wieldruk en verhoogde toegankelijkheid van compacte gebieden met lage kosten.


In onze succesvolle aanpak worden we proactief ondersteund door de organisatie SubCode om voor onze mobiliteit-innovaties in zowel techniek, logistiek, organisatorisch als procesmatig, de meest passende innovatie subsidies te identificeren en toe te passen. Door onze samenwerking met Subcode zijn we nog beter in staat voor onze klanten de meest rendabele en duurzame mobiliteitsoplossingen te realiseren.

Henk Kleef - Director

Referentie Treesixty.png

TreeSixty Architectuur staat voor een totaal aanpak van ontwerp tot en met bouwproces, waarin we voornamelijk circulaire materialen zoals hout toepassen. De gebouwen die TreeSixty ontwerpt en bouwt zijn dus niet alleen mooi maar leveren ook een mooie bijdrage aan CO2 reductie.


SubCode heeft ons succesvol bij meerdere projecten van deskundig advies voorzien zodat wij de middelen hebben om het bedrijf op een goede en innovatieve manier door te ontwikkelen. SubCode is goed op de hoogte van de subsidiekalender en weet exact wanneer er weer nieuwe subsidiemogelijkheden beschikbaar komen zodat ook toekomstige projecten ondersteund kunnen worden.

Sander Deterd oude Weme - Eigenaar

VOEG EEN RECENSIE TOE

Ben je een tevreden klant en wil je een recensie achterlaten? Dat wordt zeer gewaardeerd!

 

Adres

Hengelosestraat 32-106
7514 AH, Enschede

Contact opnemen

06-46535871

Volgen

  • Facebook
  • LinkedIn